Meses Tècniques i de Negociació :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Informació sobre negociació col.lectiva i Meses específiques de personal educador 
Mesa Tècnica d'Educació sobre criteris complementaris instruccions 2014 (31/05/16)
Publicat per: admin ()
Data: 01 June, 2016 12:29PM

aqui us deixem un document amb informació sobre la mesa del 31 de maig.[forostas.intersindical.org]Editat 3 vegades. Última edició el 08/11/2016 09:06PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
INSTRUCCIONS COMPLEMENTARIES
Publicat per: admin ()
Data: 03 June, 2016 03:37PM

Ací us deixe els documents que ens ha remés l'administració amb els criteris complementàris a les instruccions sobre distribució de jornada

[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]

Opcions: RespostaQuota
Re: mesa 31 de maig
Publicat per: admin ()
Data: 05 June, 2016 10:04PM

estimad@s company@s, durant aquest darrer procés de negociació heu pogut comprovar que tan sols hem compartit i publicat les propostes presentades de manera unitària per totes les organitzacions sindicals.
Tanmateix, arribats a aquest punt, com que l'últim document presentat per l'administració ha estat valorat com una millora de la normativa vigent per tots els sindicats, llevat d'Intersindical, i com que per a la nostra organització constitueix un greu atac a les nostres condicions de treball i, fins i tot, contra la nostra dignitat, hem considerat convenient que, a més del document de l'administració, disposeu de tots els documents que STAS-Iv ha aportat i debatut amb la resta d'organitzacions sindicals durant la negociació.
Ací els teniu
Mesa Tècnica 18 de maig
Mesa Tècnica 25 de maig
Mesa Tècnica 31 de maigEditat 1 vegades. Última edició el 05/06/2016 11:18PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: mesa 31 de maig
Publicat per: admin ()
Data: 05 June, 2016 11:35PM

Com que durant aquests dies, des de passat 31 de maig, m'han arribat nombrosos comentaris, tant de la part de l'administració com dels meus companys sindicalistes, sobre la meua intervenció en la mesa tècnica, qualificant-la d'innecessària, desproporcionada, radical i susceptible de provocar tot tipus de catàstrofes.
I com que aquestes coses augmenten considerablement totes soles, abans que ningú no us conte que sóc culpable de la mort de Manolete i que vaig iniciar la Segona Guerra Mundial, pense que és millor confessar la meua culpa. Així que he pensat compartir la transcripció de la meua intervenció en eixa mesa per a que jutgeu vosaltres mateix@s
valoració mesa 31 de maig
Es clar que tota la responsabilitat d'aquesta irresponsabilitat és exclusivament meua

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.