Meses Tècniques i de Negociació :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Informació sobre negociació col.lectiva i Meses específiques de personal educador 
Proposta sindical unitària a la Mesa Tècnica d'Educació
Publicat per: admin ()
Data: 24 May, 2016 08:55PM

Davant l'intent de l'administració educativa de perpetrar una agressió brutal contra els nostres col·lectius tan sols cal una resposta, unitat sindical i solidaritat entre les treballadores i treballadors.
Ací podeu veure la proposta de la part sindical per a la mesa tècnica d'educació de demà 25 de maig de 2016
[forostas.intersindical.org]Editat 1 vegades. Última edició el 08/11/2016 03:21PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
MESA TÈCNICA 25 DE MAIG
Publicat per: admin ()
Data: 26 May, 2016 02:27PM

Ahir de matí, 25 de maig, les quatre organitzacions sindicals representades en la Mesa Tècnica d’Educació creada en compliment de la Disposició transitòria del Decret 56/2013, de 3 de maig, del Consell, ens tornàrem a reunir per a coordinar l’estratègia i els fonaments argumentals per a defensar la resposta unitària que havíem donat a la proposta de l’administració.

D’entrada, malgrat i que es tractava d’una convocatòria en la qual l’administració no havia aportat cap document, podíem avançar que no pensaven atendre la nostra exigència, irrenunciable, de posar damunt la taula la negociació de les funcions del personal, si més no perquè l’ordre del dia no feia esment d’aquesta qüestió.

Com que no hi ha discrepàncies respecte a la proposta sindical, l’objectiu fonamental era coordinar les actuacions per a dotar de la major coherència possible el discurs defensat per la part sindical.

Quant a la Mesa Tècnica, cal destacar el desplegament d’alts càrrecs: DG de Funció Pública, Sotsdirector, DG de Personal docent i de centres, Sotsdirectora d’aquest departament i SGA d’Educació. Tota una selecció “d’experts docents” per a presentar full i mig de criteris complementaris per a millorar, segons la seua versió, unes instruccions que no entenem com avaluen de millorables tot i que mai no les han aplicat ni respectat. L’explicació és ben senzilla, venen obligats pel requeriment de la inspecció de treball, i ho fan ja fora de termini, per a garantir el compliment de la normativa, intentant garantir a carro passat una actuació que mai no s’ha produït. I ja posats, preparar l’adequació de les jornades de proper curs escolar.

Davant la negativa contundent de la part sindical a entrar en aquest debat, entre altres coses perquè per a debatre una nova proposta com a poc hauríem de poder estudiar-la i, a més perquè l’exigència de modificació de l’ordre del dia per a introduir una calendarització de negociació sobre funcions, no els ha quedat altra que plantejar una nova convocatòria de la mesa per a proper dimarts 31 de maig.

Amb caràcter previ, les organitzacions sindicals ens reunirem divendres 27 de maig per a consensuar les al•legacions unitàries al document de l’administració
[forostas.intersindical.org]

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.