Meses Tècniques i de Negociació :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Informació sobre negociació col.lectiva i Meses específiques de personal educador 
Mesa Sectorial de la Funció Pública (31/07/14)
Publicat per: admin ()
Data: 31 July, 2014 11:19PM

En la Mesa Sectorial de la Funció Pública d'avui 31 de juliol hem ratificat les instruccions sobre la distribució de la jornada del personal educador, fisioterapeuta i PAS dels centres educatius.
Com a representants d'Intersindical Valenciana hem assistit dos membres del PAS, un de Castelló i una altre de València, un educador especial d'Alacant i un educador infantil de València.
Quant al text aprovat, hem tornat a assenyalar que aquest no és el model de jornada que proposa el sindicat i, per això, no renunciem a continuar treballant i lluitant per a aconseguir-ho, però suposa un pas endavant i ens dota d'un instrument per a millorar la realitat normativa i laboral de què hem disposat i patit fins ara. Com que tot aquest argumentari ja l'hem explicat durant tot el procés negociador, no tornarem a reproduir-ho.
El primer efecte d'haver aconseguit portar les instruccions a la MSFP, com proposàrem a la mesa tècnica de 21 de juliol, es haver-ho portat a l'àmbit competencial que li correspon i, a més a més, suposa la implicació directa de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública la qual ja no podrà inhibir-se, com a fet fins ara, per tractar-se d'una norma de publicació i gestió aliena, malgrat i que es fera servir per a maltractar laboralment a un personal propi. I per això mateix, és a funció pública on denunciarem la vulneració dels acords i a qui exigirem el compliment i el respecte a la literalitat dels criteris que hem consensuat.
En aquest context, per a nosaltres ha estat fonamental deixar clar que al document ratificat, quan establix dues pauses en la jornada, determina dos moments de jornada efectiva durant els quals el personal descansa.
Això ha de ser inqüestionable i no pot anar lligat al fet que el personal abandone o no el seu centre de treball, per això hem proposat una única modificació al text. En el punt 5 on diu "en la que podrán ausentarse", referint-se a la pausa per a dinar, proposen canviar-ho per "en LAS que podrán ausentarse" englobant ambdues pauses (cal d'assenyalar que cap altra organització ha plantejat cap modificació del text).
Hem volgut acabar la sessió fent a l'administració la mateixa pregunta que passat 21 de juliol en la mesa tècnica:
La pausa per a dinar computa com a jornada?
I la resposta, inclosa la representant de la Conselleria d'Educació, ha estat afirmativa

Ara, fins a 21 d'agost que es convocarà la Junta de Personal, jo crec que el millor que podem fer totes i tots és gaudir d'unes bones vacances que ens les hem ben-guanyadesEditat 3 vegades. Última edició el 08/11/2016 03:30PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Al.legacions STAS a les propostes de distribució de jornada
Publicat per: admin ()
Data: 09 August, 2014 12:14PM

Ací teniu el document que presentàrem a Conselleria amb les nostres al.legacions i propostes alternatives (les que ens heu fet arribar elaborades per les pròpies educador@s)

[forostas.intersindical.org]Editat 1 vegades. Última edició el 12/08/2014 10:02AM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: MESA SECTORIAL DE LA FUNCIÓ PUBLICA 31 DEJULIOL
Publicat per: pepet ()
Data: 01 September, 2014 03:24PM

Bon dia a tots. La veritat es que porte prou de temps treballant d.educador. encara que per la meua pregunta parega que no. Ja no rtinc clar si soc soqueta o estic marejat com una troca ja que cada curs es el mateix compte i la mateixa batalla.
La llei que en regix es la del 24 de novembre175\2006. En eixa llei fica quanr de temps tenim pa dinar? Es legal 30 minuts per dinar i un descans a mitad mati? Se sobreentent que el temps de mitart mati es una pausa per esmorzar, no? No pot ser la mitad del dinar?
Els 45 minuts que enas toca per llei pa dinar. Son 45 no? On fica que son interrumpits. Es quw ja no se lo que enas toca i lo que no. I on ho fica. Gracies

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.