General :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Fòrum de les educadores i educadors 
Jornada de treball curs 2015-2016 (llistat de centres i al.legacions)
Publicat per: admin ()
Data: 02 July, 2015 09:13PM

Ací us deixe un arxiu amb els centres que han enviat proposta de distribució de jornada a la Direcció Territorial.[forostas.intersindical.org]Editat 1 vegades. Última edició el 08/11/2016 02:14PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: JORNADA 2015-2016
Publicat per: admin ()
Data: 15 July, 2015 05:04PM

Avui hem presentat les nostres alegacions a les propostes de distribució de jornada que ens van remetre des de la Direcció Teritorial
[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]

Opcions: RespostaQuota
CONVOCADA LA JUNTA DE PERSONAL
Publicat per: admin ()
Data: 22 July, 2015 12:31PM

Ahir, 21 de juliol, convocats per la Direcció Territorial, alguns membres de la Junta de Personal dels Serveis territorials de València acudiren a la reunió preceptiva d'acord amb el procediment establert al Decret 68/2012. Per part de la Junta de Personal assistiren delegats i delegades d'UGT, CSIF, CGT i STAS-Iv, i per la part de l'administració el Secretari Territorial.
En primer lloc, el secretari ens va informar que, una vegada conclòs el termini establert tan sols dos sindicats; UGT i Intersindical, havien presentat al•legacions a les propostes de distribució de jornada remeses per l'administració. A més, ens va aclarir que amb aquesta reunió l'administració entenia que donava compliment a la seua obligació d'escoltar la Junta de Personal.
Respecte a les al•legacions presentades, ens trobàvem davant tres situacions diferents que reclamaven diferents actuacions processals.
 En primer lloc el personal educador i fisioterapeuta dels CEE. Com que havíem assenyalat discrepàncies quant a la interpretació dels criteris de les distribucions proposades, TOTS s'anaven a derivar a la Mesa Tècnica per a debatre i acordar les modificacions escaients.
 Quant al personal educador d'educació infantil, es revisaran les propostes on hi haja discrepàncies i direcció territorial proposarà els suggeriments escaients.
 Pel que fa al P.A.S. La major part de les incidències assenyalades són purament formals i es procedirà a una correcció genèrica, llevat que hi haja cap problema més greu en algun centre.
A més, l'administració ens dona un llistat amb els centres en els quals hem assenyalat incidències, per la qual cosa cal revisar les seues propostes.
[forostas.intersindical.org]
Malgrat el caràcter purament formal, quasi de tràmit de la reunió, hi ha algunes qüestions que no deixen de ser molt significatives:
En primer lloc, l'acord manifest entre l'administració i alguns sindicats en considerar que sobre un 80% dels centres no té cap problema. De fet, hi ha qui es va atrevir a afirmar que “les educador@s estan de vacances des de 1 de juliol i tenen la sort que li les paguen”. I no va ser l'administració.
A més a més, aquesta percepció de normalitat quant a les jornades no sols no s'ajusta al que diuen les dades que la mateixa administració ens ha facilitat, sinó que és del tot insultant en no tenir cap consideració amb moltes companyes i companys que porten anys patint situacions i agressions insostenibles relacionades amb la jornada de treball. Situacions i problemàtiques no resoltes a hores d'ara.
Com a mostra de aquestes manifestacions que vaig fer a la reunió, faig notar, que malgrat i ser millor que anys anteriors, tan sols el 58% dels centres educatius han presentat proposta i poc més del 41% no ho han fet. No crec que es puga considerar pot significatiu que més d'un 40% del centres es situen deliberadament, alguns com a reincidents, en contra de la legalitat vigent en incomplir el que estableix un decret del consell.
Però a més, de les propostes presentades, quasi el 50% s'han de revisar per incomplir la normativa com a poc en alguns dels criteris establerts per a determinar la distribució de jornada del personal. Aleshores, com arriben a la conclusió que majoritàriament el personal no té cap problema respecte a la distribució de jornada?
Per a acabar, Intersindical va fer notar que hi havia una errada de l’administració en considerar que al llistat de centres que ens va facilitar tan sols hi havia P.A.S. o personal educador d’educació infantil. En posar-los alguns exemples concrets, reconegueren que havien considerat erròniament únicament com a personal educador d’educació especial al personal dels centres específics, i ens confirmaren que ho anaven a corregir.
Salut

Opcions: RespostaQuota
PROPOSTES DE JORNADA PENDENTS
Publicat per: admin ()
Data: 24 July, 2015 01:46PM

Avui hem reclamat formalment la Direcció Territorial que actue coherentment i exigisca tots els centres que encara no ho han fet la presentació urgent de les seues propostes de distribució de jornada. Som plenament conscients que aquesta exigència resulta impossible d'acomplir.
Ara mateix, qualsevol actuació de la Direcció Territorial, cas que decidira respondre, arribarà als centres al mes d'agost, quan tot el personal gaudeix del seu període de vacances i qualsevol proposta no es podrà notificar al personal; Tanmateix, pensem que cal recordar-li a l'administració educativa que està actuar negligentment. I el preu d'eixa negligència el paguen, en drets, condicions de treball i salut, les treballadores i treballadors.
[forostas.intersindical.org]Editat 2 vegades. Última edició el 24/07/2015 01:48PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: JORNADA 2015-2016
Publicat per: admin ()
Data: 28 September, 2015 02:46PM

Davant el silenci absolut de l'administració, la qual cosa palesa un menyspreu que no encaixa gens bé amb el suposat aire nou d’ambdues conselleries, després d'haver intentat rebre com a poc una informació mínima sobre la situació del procediment de distribució de la nostra jornada de treball, hem d'iniciar moviments per a exigir respostes. És per això que hem presentat diferents sol•licituds per a entrevistar-nos amb el nou director territorial d'educació i la directora general de recursos humans de funció pública. I també per a exigir la convocatòria de la Mesa Tècnica.
Ací teniu els documents
[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]

Opcions: RespostaQuota
Re: JORNADA 2015-2016
Publicat per: Isabel ()
Data: 28 September, 2015 06:09PM

Hola tengo una duda, a ver si me podéis ayudar. En mi centro este curso ha descendido la ratio de monitor/alumno en el comedor, hay 4 niños normotípicos menos y van a prescindir de un monitor y cuentan, aunque aún no me lo han comunicado a mi verbalmente, que sea yo, como educadora la que ayude al resto de monitores en su tarea. Estoy obligada?, tenía entendido que no, que nuestra trabajo es sólo con los niños con dictámen. Si alguien puede resolver mi duda. Muchas gracias.

Opcions: RespostaQuota
Re: JORNADA 2015-2016
Publicat per: admin ()
Data: 28 September, 2015 08:06PM

Nosaltres som un recurs humà extraordinari per a afavorir la integració d'alumnat amb un dictamen d'escolarització al qual s'específica que cal dotar l'alumne/a d'eixe recurs. Però en cap cas, mai, no es poden considerar monitores de menjador, perquè no ho som

Opcions: RespostaQuota
Re: JORNADA 2015-2016
Publicat per: Isabel ()
Data: 28 September, 2015 09:05PM

Muchas gracias por la rapidez de la respuesta.

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.