General :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Fòrum de les educadores i educadors 
De vegades la pau no és més que por: Eleccions Sindicals 21 de maig 2015
Publicat per: admin ()
Data: 08 May, 2015 07:55AM

Proper 21 de maig el personal funcionar al servei de l'administració del Consell triarà en les urnes les persones que els han de representar en les Juntes de Personal, i per això mateix, hauran de constituir-se en l'organ d'interlocució amb l'administració al qual totes i tots ens trobem dignament representad@s.
Des d'Intersindical pensem que ara és el momment de repassar el treball d'aquests últims anys i analitzar acuradament els motius d'allò que no hem sabut, o no hem pogut fer, per a corregir-ho.
Llancem aquest espai amb el desitg i l'esperança que esdevinga el fòrum on les vostres veus tinguen el protagonisme necessari per a aconseguir el canvi necerrari.
Ací us deixe el primer document per a la reflexió
[stasweb.intersindical.org]Editat 1 vegades. Última edició el 08/11/2016 07:21PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: De vegades la pau no és més que por: Eleccion Sindicals 21 de maig 2015
Publicat per: admin ()
Data: 14 May, 2015 05:15PM

Ací teniu la proposta de programa que haurà de defensar Intersindical Valenciana durant els propers anys, un compromís ferm que per a comptar amb la vostra confiança necessita els vostres vots propvinent 21 de maig, però necessita molt més dels vostres suggeriments i les vostres aportacions per a construir un discurs coherent amb les vostres aspiracions. I el moment de fer-ho és ara

[forostas.intersindical.org]

Opcions: RespostaQuota
Re: De vegades la pau no és més que por: Eleccion Sindicals 21 de maig 2015
Publicat per: admin ()
Data: 17 May, 2015 11:31PM

Com que es temps d'avaluar el treball que hem desenvolupat durant aquests anys, ací teniu un document amb el qual volem fer un xicotet repàs de la nostra acció sindical.
[forostas.intersindical.org]
Sou vosaltres qui heu de decidir si ens hem fet mereixedors de la vostra confiança per a asumir un nou periode de complicitat i de lluites compartides. Si és així, proper dijous, 21 de maig,
VOTA INTERSINDICAL VALENCIANA

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.