General :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Fòrum de les educadores i educadors 
Duda sobre las pausas de descanso
Publicat per: Inma ()
Data: 13 March, 2015 05:34PM

Hola!! Os comento el problema que tengo a ver si alguien me puede ayudar.
Esta mañana ha venido la inspectora a mi centro y me ha dicho que ha revisado mi horario y que no le salen las 36,15 horas. y que estoy cometiendo una falta grave porque incumplo mi jornada laboral porque la pausa de la comida no es computable y que por tanto yo tendría que hacer media hora mas en el centro.
Yo le he dicho que en las instrucciones que se enviaron al principio de curso pone que tenemos derecho a dos pausas diarias una de 30 minutos y la otra del tiempo suficiente para comer. Me ha dicho que el dia 20 de marzo le presente a mi directora el decreto, la ley, la orden o el papel que sea que diga que las dos pausas son computables porque si no hará un informe mio como que incumplo que mi horario laboral y que resuelva el que tenga que resolver y como lo tenga que resolver.
¿Hay algo que diga que las pausas son computables y que lo pueda presentar?
¿Qué puedo hacer?
Gracias

Opcions: RespostaQuota
Re: Duda sobre las pausas de descanso
Publicat per: admin ()
Data: 27 March, 2015 02:00PM

Bon dia Inma, en primer lloc, dir-te que estigues totalment tranquil.la quant a l'actuació que puga iniciar la inspectora perquè no té cap recorregut, entre altres coses, perquè els únics que estan incomplint la normativa són ells, en aplicar una distribució de la jornada sense la preceptiva resolució de la Direcció Territorial.
D'altra banda, no és funció teua informar de la normativa vigent als teus superiors, sinó tot al contrari, és la seua obligació coneixer-la i vigilar pel seu compliment.
Quant al tema de les pauses, com l'explicació i les possibles accions necessiten més que un xicotet missatge, et passe el meu telèfon i si vols pots posar-te en contacte amb mi en qualsevol moment per a que t'ajude a aclarir la situació i , si és el cas, demanem al secretari territorial que li explique al teu inspector en què consisteixen les pauses.

Jo soc Salva Sanmartin i el meu telèfon és el 609488031
Salut i una abraçada

Opcions: RespostaQuota
Re: Duda sobre las pausas de descanso
Publicat per: Inma ()
Data: 13 April, 2015 08:05PM

Hola Salva!!
Despres de tant de temps que em contestares el missatge encara he vista huí la teua resposta. Dema si puc per la vesprada,te cride y em comentes que puc fer amb les pauses.
Gracies. Una abracada

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.