Oposicions i borses de treball :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
 
CONVOCATÒRIA DE BORSA
Publicat per: admin ()
Data: 20 May, 2015 09:17AM

Com us avançàvem la setmana passada, la borsa de personal educador estava pendent de signatura per la directora general de recursos humans. Avui s'ha publicat al DOCV
[www.docv.gva.es]Editat 3 vegades. Última edició el 08/11/2016 02:51PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: CONVOCATÒRIA DE BORSA
Publicat per: pepet ()
Data: 21 May, 2015 12:45PM

Entenc que el personal en actiu no te que presentar rés ni rebaremar punts, no?
Com en la pàgina de la generalitat no actualitzen punts no se si en algún moment hi haurà que fer-ho.
Gràcies

Opcions: RespostaQuota
Re: CONVOCATÒRIA DE BORSA
Publicat per: admin ()
Data: 25 May, 2015 08:49PM

El personal que estiga en actiu en llocs de la mateixa categoria no ha de presentar res, ho diu l'última línia del primer paràgraf de la convocatòria. Els mèrits per a baremar els hauríeu de presentar en el 10 dies següents al cessament, quan es produixca. És en eixe moment quan es baremen els mèrits a data de fi del termini de presentació de sol·licituds, per a estar en igualtat de condicions amb les persones que se integren ara, i es produeix la incorporació a la nova borsa.
L'avantatge d'aquesta incorporació posterior, es que en tractar-se d'una nova incorporació no té cap penalització per portar més de 365 dies de servei.

Quant a la possibilitat que el personal amb jornada parcial poguera cessar sense cap penalització no ha estat tampoc ni tan sols considerat en la sessió monogràfica en trobar-se amb l'oposició expressa de dues organitzacions sindicals amb l'argument que aquest no era el àmbit competent per a tractar aquesta qüestió. Malauradament, moltes companyes i companys continuaran malvivint amb un tant per cent d'un salari miserable mentre trobem l'àmbit competent.

Pel que fa al personal de la borsa d'educació infantil que han cridat des que es va esgotar la d'especial, no contemplen la possibilitat d'introduir una esmena per a possibilitar que en cas de cessament abans que es tornen a convocar nous processos selectius, pogueren incorporar-se sense haver-se presentat a aquest últim, ja que han estat nomenats d'una altra borsa i no s'ha produit cap convocatòria des d'aleshores. He consultat amb els serveis jurídics, però presentar un recurs de reposició en aquest punt concret de la convocatòria no té cap recorregut. Així que, esperem que ningú no cesse abans que tornen a convocar una opo.

I per a acabar, si algú està treballant molt lluny de sa casa i va aprovar alguna de les parts de l'opo, en qualsevol moment del procés pot cessar voluntàriament del lloc que ocupa i continuarà mantenint el dret a integrar-se en la nova borsa. Evidentment, es la pitjor de les opcions i realment es pot aplicar a ben poques persones, però torne a insistir, cap de les opcions que plantejàrem en la nostra proposta (tampoc en la del CSIF que és l'altre sindicat que va presentar propostes) van ser ni tan sols considerades per la negativa contundent de dos sindicats.
Per si no recordeu les propostes, us torne a passar l'enllaç
[forostas.intersindical.org]

Opcions: RespostaQuota
Re: CONVOCATÒRIA DE BORSA
Publicat per: admin ()
Data: 29 October, 2015 08:03AM

Avui s'ha publicat el llistat provissionalde persones admeses i excloses en la borsa de personal educador d'educació especial. Ho podeu consultar al següent enllaç [www.gva.es]

Opcions: RespostaQuota
Re: CONVOCATÒRIA DE BORSA
Publicat per: perelx ()
Data: 29 October, 2015 02:02PM

Y el elefante parió un ratón, tanta espera para una bolsa que se agotará a las primeras de cambio.

Opcions: RespostaQuota
Re: CONVOCATÒRIA DE BORSA
Publicat per: admin ()
Data: 03 November, 2015 10:39PM

Passat 29 d'octubre es va publicar el llistat provisional de la borsa de personal educador d’educació especial. Aquest llistat va a nàixer pràcticament esgotat i, a més, aquesta situació ve a incrementar una greu problemàtica en els criteris de gestió de les borses que ha patit aquest personal des de fa anys.
Tot just per això, per les nombroses insatisfaccions que ha provocat entre el personal el llistat publicat, i la necessitat de posar damunt la taula una resposta àgil, hem preparat el document adjunt.
Amb aquest document, sol•licitem que el personal que ha ocupat llocs com a interí o laboral temporal provinent de la borsa de substitucions, en haver participat en procediment selectiu, siga incorporat a la nova borsa d’ocupació.
Així mateix, sol•licitem la convocatòria d’una borsa lliure per a no continuar ocupant els llocs vacants des de la borsa lliure de personal educador d’educació infantil, una situació que ve produint-se des de 2011 i que a més suposa un greu problema per al personal d’infantil que pot perdre la primera
oportunitat d’ocupació pública en la seua professió.
[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]

Opcions: RespostaQuota
Re: CONVOCATÒRIA DE BORSA
Publicat per: admin ()
Data: 17 December, 2015 01:20PM

Ja s'ha publicat el llistat definitiu de la borsa. Ací teniu l'enllaç
[www.gva.es]

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.