Tutorials :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Models de sol.licituds i reclamacions: graus, triennis, nòmines... 
Reclamació inspecció de treball
Publicat per: admin ()
Data: 27 June, 2017 10:13AM

Davant la darrera agressió que estem patint durant aquests dies en què la conselleria ha obert una nova campanya de distribució de jornada dissenyada com un càstig contra totes i tots nosaltres per no haver-nos plegat dòcilment i submisa a les seues exigències, hem pensat que nosaltres també ens hauríem d’organitzar per a llançar la nostra pròpia campanya i passar-los la pilota de la pressió al seu terreny de joc i que la por, si és que hi ha, canvie de bàndol
Per això, passat dia 21 presentàrem davant inspecció de treball l’escrit que us adjuntem. consulta el document ací

Ara, us proposem que tot@s i cadascù/na de nosaltres enviem un correu electrònic a inspecció de treball, a la següent adreça itvalencia@meyss.es. amb el text que us adjuntem com a model (sempre ho podeu ajustar a situacions específiques) -clica per a descarregar el document-. En fer-ho, reenvieu-nos el correu o poseu-nos amb còpia oculta a la següent adreça: stas@intersindical.org, així disposarem d'una relació (sempre serà numèrica, no nominal) de les treballadores i treballadors que acrediten la veracitat de la situació denunciada, amb la qual cosa invertim els papers i serà la conselleria qui haja de córrer amb la càrrega probatòria, a més de posar en el punt de mira l'autoestima de la pròpia inspecció de treball en veure que tantes persones són testimonis de com els ignora , i els desobeeix, l'administració educativa.
En sumar unes decenes de correus, ens haurem guanyat l'atenció de la inspecció. Si arribem al centenar, però, la seua atenció serà nostra en exclusiva i en sumar uns quants centenars els obligarem a actuar urgentment. I això, ara mateix, està a les nostres mans.
Vinga conmpanyes, continuem viatge.
Salut, bon vent i barca novaEditat 3 vegades. Última edició el 27/06/2017 11:11AM per admin.

Opcions: RespostaQuota


No pots respondre a aquest tema. Està tancat.
This forum powered by Phorum.