Tutorials :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Models de sol.licituds i reclamacions: graus, triennis, nòmines... 
NÒMINES
Publicat per: admin ()
Data: 13 November, 2013 12:48PM

Com que hi ha molt@s company@s que continuen preguntat, ací us copie els pasos per a consultar i imprimir les vostres nòmines.
RECORDEU QUE NO S'HA DE FER AMB EL NAVEGADOR MOZILLA, POT SER AMB INTERNET EXPLORER O GOOGLE CHROME


Debe acceder a la siguiente URL: [appweb.edu.gva.es]

Usuario y datos: el usuario se corresponde con su NIF completo y debe rellenar dos datos, referentes a la fecha de nacimiento y a los seis últimos dígitos de su cuenta bancaria (en la que se le ingresa la nómina).

Al acceder deberá seleccionar las opciones: "Datos Fiscales -> Nóminas".

Después, únicamente deberá seleccionar el mes y el año del recibo de nómina que desee obtener. Automáticamente se generará un recibo en formato .pdf que podrá guardar o imprimir.

Opcions: RespostaQuota
RECOMANACIÓ DE LA SUBDIRECCIÓ GENERAL DE TRESORERIA EN RELACIÓ A LES DADES BANCÀRIES DEL FITXER DE NÒMINA DE LA GENERALITAT VALENCIANA.
Publicat per: admin ()
Data: 13 November, 2013 12:49PM

RECOMANACIÓ DE LA SUBDIRECCIÓ GENERAL DE TRESORERIA EN RELACIÓ A LES DADES BANCÀRIES DEL FITXER DE NÒMINA DE LA GENERALITAT VALENCIANA.

En relació amb les dades de domiciliació de nòmina, s'ha observat que un volum elevat d'entitats financeres de comptes actives es corresponen amb codis d'entitats que, en l'actualitat, ja no existixen, degut no sols als processos de reestructuració bancària que estem vivint en l'actualitat sinó a altres més antics.

Si bé és cert que les entitats bancàries tenen els seus propis sistemes interns per a redirigir les transferències rebudes de comptes amb numeració actualment inexistent, a vegades d'una manera merament manual, també és cert que s'està produint un elevat nombre de devolucions de nòmina per estos motius.

A més, el sistema de pagaments de la Generalitat dirigix les transferències, segons l'entitat financera de destí, a cada un dels bancs pagadors, tenint en compte les entitats financeres de cada grup. El que la informació dels comptes bancaris estiga obsoleta provoca que els pagaments realitzats tarden uns quants dies a arribar al destí.

És per tot això que es sol·licita a tot el personal de la Generalitat a què revisen i actualitzen les dades bancàries, a través de la unitat de gestió de nòmines de la seua conselleria.

València, a 18 de juny de 2013

LA SUBDIRECTORA GENERAL DE TRESORERIA

AMPARO HARO CORTÉS

Opcions: RespostaQuota
LA SUBDIRECCIÓN GENERAL DE TESORERIA DE LA GENERALITAT ANUNCIARÁ LA FECHA DE PAGO DE LA NOMINA DEL PERSONAL DURANTE LA PRIMERA QUINCENA DE CADA MES.
Publicat per: admin ()
Data: 13 November, 2013 12:53PM

La Subdirecció General de Tresoreria, conscient de la importància que esta dada informativa té per als empleats, es compromet a anunciar la data de pagament de la nòmina cada mes amb antelació.

Durant la primera quinzena de cada mes s’anunciarà esta dada tan rellevant per als empleats en el Portal del funcionari i en el del personal docent.

En el Portal del Funcionari, s’ha creat un accés específic de la nòmina que inclou altres continguts que ja estaven en les utilitats i que es vol unificar en un apartat específic de nòmina incloent els formularis d’actualització de domiciliació bancària i els accessos al rebut de nòmina i als certificats de la renda.

Portal del funcionari [pf.gva.es]

Els docents podran accedir a la informació de la data de pagament a través del seu Portal

Portal del Personal Docent [www.cece.gva.es]

Es reitera la recomanació d’esta subdirecció general del passat mes de juny en relació amb les dades de domiciliació de nòmina, ja que s’ha observat que un volum elevat de nòmines estan domiciliades en entitats bancàries inexistents.

Per la qual cosa sol·licitem a tot el personal de la Generalitat l’actualització, si és el cas, de les dades bancàries, a través de la unitat de gestió de nòmines de la seua conselleria.


València, 29 de juliol de 2013

LA SUBDIRECTORA GENERAL DE TRESORERIA

AMPARO HARO CORTÉS

Opcions: RespostaQuota
TUTORIAL NÒMINES
Publicat per: admin ()
Data: 23 January, 2014 11:01AM

El company Julian d'Alacant ens ha preparat un treball fantàstic per a orientar-noas en tot el procés de consulta de la nòmina.
Hi ha una primera part amb certificat digital, i una altra sense certificat digital.
Ací us adjunte l'enllaç [forostas.intersindical.org]

Salut

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.