Tutorials :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Models de sol.licituds i reclamacions: graus, triennis, nòmines... 
Carrera Professional per al personal interí
Publicat per: admin ()
Data: 24 November, 2014 08:42PM

Intersindical no va signar l’acord de suport al decret de carrera professional i recorrerà davant els tribunals el Decret que la regula

Intersindical Valenciana recorrerà el decret per a incloure el personal interí i fer justícia amb el personal que ha promocionat. Els motius principals del recurs que prepara Intersindical són, com ja hem dit durant tot el procés negociador, el fet que es castiga al personal que ha promocionat, doncs no se li reconeix tot el temps treballat en forma de retribució, i l'exclusió total del personal interí.
A aquests motius l'exclusió del personal en millora d'ocupació. Com no s'ha publicat el decret de Selecció i Provisió, la Generalitat no ha reconegut la seua situació al personal que està de facto en millora d'ocupació. Per tant, se'ls considera personal interí i no cobraran ni se'ls reconeixerà la carrera ni en el seu actual grup ni en el d'origen.
En aquest cas, en teoria, el decret els reconeix el temps, el grau i el cobrament de la carrera en el seu grup d'origen. Si no estan nomenats en millora d'ocupació és únicament i exclusiva per culpa de la Generalitat, que no ha volgut utilitzar eixa figura mai, a pesar d'existir en la llei des de fa més de quinze anys.
Però, en contra del que moltes veus interessades s’han afanyat a pregonar, Intersindical no ha demanat la suspensió. El Sindicat ha decidit no demanar la suspensió del decret de carrera en la demanda del recurs contra aquest decret. Els objectius del recurs són estendre el sistema de carrera professional a quanta més gent millor i en les millors condicions.
No tracta d'atacar la seua implantació ni retardar que el personal que sí veu reconeguts els seus drets puga ingressar en la carrera i augmentar les seues retribucions.
El personal funcionari interí i laboral temporal, com hem dit, estan exclosos segons el Decret. Intersindical Valenciana considera eixa decisió política com una greu errada, i una afrenta a qui representa més del 30% de la plantilla.
Una greu errada, perquè els tribunals acabaran condemnant la Generalitat a incloure-lo, ja que hi ha normativa europea, ratificada per sentències del Tribunal Suprem, que obliga a tractar aquest personal igual que al fix, excepte en allò que siga intrínsec de la seua condició de personal no fix.
Intersindical Valenciana recomana al personal interí i temporal que presente la sol•licitud d'enquadrament inicial per registre d'entrada. L'aplicació web no permet passar de la pàgina d'inici al personal interí, de manera que no serveix com a fórmula per a provocar un acte administratiu desestimatori de la sol•licitud que pot ser aprofitat amb posterioritat per a efectuar les accions jurídiques que siguen convenients; tanmateix si podeu fer una captura de pantalla de la denegació d’accés per a adjuntar a la sol•licitud impresa en paper i presentada per registre d'entrada.
Tot i que Intersindical Valenciana va a recórrer el Decret de Carrera -i les normes derivades- per a demanar la inclusió del personal interí, la millor ajuda és la que cadascú es procura a si mateix. En altres paraules: cada persona interina o temporal hauria de recórrer també la seua exclusió.
I el fet que t'excloguen en el procés d'enquadrament, a pesar de tenir serveis prestats, és una ocasió magnífica.Editat 1 vegades. Última edició el 08/11/2016 02:33PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: CARRERA PROFESSIONAL PER AL PERSONAL INTERÍ
Publicat per: perelx ()
Data: 10 December, 2014 09:51AM

Hola, yo he presentado la documentación por registro de entrada. Como interino que debo esperar?
Silencio administrativo?
Qué pasos debemos seguir?

Opcions: RespostaQuota
Re: CARRERA PROFESSIONAL PER AL PERSONAL INTERÍ
Publicat per: admin ()
Data: 10 December, 2014 11:12AM

En principi, cal esperar la resolució. Com que hi ha un termini establert de sis mesos per a resoldre, cal esperar i ja us direm quins seràn els següents moviments

Opcions: RespostaQuota
Re: CARRERA PROFESSIONAL PER AL PERSONAL INTERÍ
Publicat per: perelx ()
Data: 10 December, 2014 01:35PM

Muchas gracias, a la espera quedamos pues.
Un abrazo
Pere

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.