Tutorials :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Models de sol.licituds i reclamacions: graus, triennis, nòmines... 
TRIENNIS
Publicat per: admin ()
Data: 25 June, 2014 08:08AM

Davant leas nombroses consultes del personal sobre el cobrament dels trienis, ací us deixe els documents de sol.licitud, reclamació i un xicotet tutorial.
Abans de fer res, hauries de comptar el temps que tens treballat en el sector públic per a veure si estàs en condicions de demanar el trienni. Si és així, necessites tots els nomenaments i cessaments per a adjuntar-los a la sol·licitud. Si no els tens, hauràs de demanar un full de serveis prestats a cada organisme públic on hages treballat. En Sanitat, a cada àrea.

En documents adjunts tens una sol·licitud general que pots emplenar amb l'ordinador. La descarregues, la guardes i ja pots escriure sobre ella amb el pc.

En Exposició: "Treballe com a personal funcionari interí al servei de l'Administració del Consell des del ..........................." o "He treballat per a l'Administració Pública en els períodes que es detallen als fulls de serveis". Afegeixes "Actualment ocupe la plaça XXXXX, Educadora d'Educació Especial/Infantil, al CEIP/IES/Escoleta "..........................." de ........................, Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

En Sol·licitud: "Que em reconeguen el temps treballat en l'Administració i el cobrament dels triennis, així com aquells que d'acord amb la normativa vigent em corresponguen amb efecte retroactiu"

En Organisme, "Servei de Personal No Docent. Direcció Territorial d'Educació de València. Carrer Gregorio Gea, 14. València 46009".

Adjunta les fotocòpies dels diferents nomenaments i cessaments que tingues o el full de serveis de cada administració. Fes-ho constar en la sol·licitud. Porta els originals perquè els compulsen al PROP.

Després tens la sol·licitud de reconeixement de serveis. Aquesta l'has d'imprimir i escriure sobre ella amb boli. Emplena-la amb les teues dades i els períodes treballats. Fes constar en l'apartat E de la sol·licitud general "Documents que s'adjunten", que la presentes. Recorda que has de portar dues còpies de cada sol·licitud i que han d'anar signades.

I a esperar... Solen tardar a concedir-los, però et paguen des del moment en què vas presentar la sol·licitud. Així que no ho deixes perquè cada mes que passa són diners que regales a l'administració.Instancia general

[forostas.intersindical.org]

Reconeixement de serveis

[forostas.intersindical.org]Editat 3 vegades. Última edició el 20/09/2017 01:15PM per admin.

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.