Concentracions i mobilitzacions :  Fòrum STAS The fastest message board... ever.
Tot sobre assemblees, convocatòries i altres events del col.lectiu 
assemblea (13/11/14)
Publicat per: admin ()
Data: 29 October, 2014 08:45AM

Us adjunte un arxiu amb la convocatòria d'assemblea per a proper 13 de novembre. Us ho faig arribar amb temps per a que li doneu la màxima difussió possible: imprimiu-ho ja i poseu-ho a tots els taulers d'anuncis dels vostres centres, re-envieu-ho a les company@s i centres amb qui mantingau contacte, coordineu-vos amb la resta de personal de la comarca en què treballeu per a organitzar el desplaçament, aprofiteu-ho per a explicar la situació que estem patint al personal docent i les famílies del vostre centre......
La situació ha arribat a un punt que exigeix de de totes i tots una resposta contundent i compromesa per a defensar-nos, en primer lloc, i per a recuperar un espai i unes condicions de treball ajustades a la dignitat que ens correspon com a treballador@s i com a persones.

[forostas.intersindical.org]


Salut i ens veiem proper 13 de novembreEditat 2 vegades. Última edició el 08/11/2016 05:00PM per admin.

Opcions: RespostaQuota
Re: assemblea 13 de novembre
Publicat per: pepet ()
Data: 21 November, 2014 10:20AM

Salva, es podria fer un resum del punts acordats a la gent que no vam poder assistir? moltes gràcies

Opcions: RespostaQuota
Re: assemblea 13 de novembre
Publicat per: admin ()
Data: 21 November, 2014 08:53PM

Disculpeu però aquests dies no he pogut parar un moment. Als grups de whatsapp ja em vaig comprometre amb les company@s a posar un resum aquest cap de setmana. I, a més, a posar en marxa algunes de les propostes d'actuació que acordàrem

Opcions: RespostaQuota
Re: assemblea 13 de novembre
Publicat per: admin ()
Data: 24 November, 2014 12:17PM

Passat 13 de novembre de 2014, a la seu de STAS, ens reunírem en assemblea 27 educadores i educadors, majoritàriament d’educació especial.
En primer lloc, començàrem intercanviant informació sobre la situació actual quant a la distribució de jornada del personal i el caos absolut que ha suposat l’incompliment sistemàtic de les instruccions de 23 de juny de 2014. En aquest punt, moltes companyes explicaren com s’havia deteriorat el clima laboral dels seus centres des de l’inici d’aquest procés, amb la qual cosa les seues condicions laborals havien empitjorat fins a l’extrem que algunes companyes demanaven l’ajuda i recolzament del col•lectiu per a enfrontar una situació del tot insostenible.
Cal dir que algunes de les actuacions relatades pel personal, tant per part de la inspecció educativa com d’algunes direccions dels centres, ultrapassen l’ incompliment de la normativa laboral per a atemptar directament contra els drets humans i la dignitat de les persones.
En aquest punt, Intersindical informa que, tot just per ser coneixedors d’aquesta realitat, hem demanat insistentment la intervenció de l’administració educativa, informant puntualment a la Direcció Territorial de la situació detectada en molts dels centres visitats. Tanmateix, no sols no hem obtingut cap resposta cap de les tres direccions territorials, sinó que hem arribat al convenciment que tot just aquestes direccions territorials són còmplices imprescindibles de la situació d’insubmissió normativa que patim i de l’actitud de comissariat polític adoptada per la inspecció educativa.
És per això que decidírem deixar de demanar la col•laboració de la conselleria d’educació i passat 4 de novembre proposàrem al plenari de la junta de personal dels serveis territorials de valència sol•licitar la convocatòria urgent de la mesa sectorial de la funció pública i, al mateix temps, denunciar la situació davant la inspecció de serveis.
Ací us torne a passar l’enllaç als documents
[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]
[forostas.intersindical.org]
En acabar amb les informacions sobre aquesta qüestió i contestar a les preguntes plantejades per les company@s, passàrem a plantejar propostes d’actuació per a aturar aquesta nova agressió i també per a organitzar la recuperació de drets i condicions laborals que anem perdent de manera inexorable any rere any.
Malgrat algunes propostes, més que justificades i raonables, de vaga indefinida, la majoria de les persones assistents es posicionaven en la defensa d’algun tipus de mobilització de baixa intensitat, com ara l’arreplegada de signatures, les telefonades selectives a responsables d’ambdues conselleries, o concentracions de personal a la porta dels centres més conflictius fora de l’horari escolar per a possibilitar el recolzament de companys i companyes d’altres centres.
Des del sindicat acceptàrem el compromís de donar forma i vehicular aquestes propostes (potser no haja arreplegat totes les propostes o intervencions però encara no se parlar, escoltar i prendre nota. I tampoc no hi vaig trobar ningú disposat a enregistrar les aportacions de l’assemblea, així que qualsevol de les persones assistents pot completar aquest resum)
Durant aquesta setmana anirem posant-les en marxa i us la presentarem en aquest espai una per una.
Per a acabar, la companya Encarna ens presentà un projecte d’estudi específic sobre la salut laboral del col•lectiu. I també presentàrem un nou espai formatiu que es desenvoluparà fonamentalment de manera virtual, amb trobades puntuals per a la pressa de decisions sobre els documents elaborats i una trobada final en unes jornades que pretenem organitzar per a la darrera setmana de proper mes de juny de 2015.
Tant la proposta formativa –seminari de personal educador-, com els qüestionaris de salut laboral, us els presentarem en disposar del formulari de matricula. Tan sols us hem d’avançar que per a treballar en el seminari caldrà disposar d’un compte de correu gmail.
Quant a la informació puntual sobre totes aquestes qüestions, anirem posant-les en aquest espai i als diferents grups de whattsapp.
A les persones afiliades els arribarà la informació puntualment al seu compte de correu electrònic, el mateix al qual els va arribar la convocatòria d’assemblea. Si algú no la va rebre, que ens ho comunique i ho resoldrem aviat

Opcions: RespostaQuota


Tant sols els usuaris registrats poden escriure en aquest fòrum.
This forum powered by Phorum.